Apero-tijd! Hét moment voordat je gezellig aan tafel gaat. Hét moment dat je de tijd geeft om te wennen aan een rustige avond met een heerlijk drankje (of twee). Hét moment waar je eigenlijk al veel te veel lekkere hapjes eet. En ook hét moment waar alle gesprekken van de avond beginnen. Een tof aperitief is het perfecte begin van de avond. En aperitieven? Dat kan je het hele jaar door, zowel thuis als op verplaatsing, zowel binnen als buiten. Een drankje en een hapje, zo simpel kan het zijn. Maar de perfecte apéro time is met lekkere cocktails and yummy fingerfood.

ALCHEMIST APERO BOX

Met de Alchemist Apero Box proberen we jouw apero moment helemaal perfect te maken. Een zorgvuldig samengestelde box met heerlijke cocktails en yummy fingerfood. Gratis thuis geleverd. Perfect toch?

Het is de manier om even volledig te relaxen en te connecteren met jouw geliefde, familie, vrienden, collega’s, met iedereen die je lief hebt. Want uiteindelijk is apero tijd maar zo goed als met het gezelschap dat je het deelt.

Voor de volledigheid hebben we nog enkele tips die moeten helpen om jouw apero compleet te maken:

Ga voor nieuwe dingen

De perfecte apero, dat is ontdekken. Je ‘apero partner’ ontdekken tijdens diepe gesprekken. Je nieuwe favoriete cocktail ontdekken. Of zelfs ontdekken dat je na al die jaren toch kaas lust.

Serveer je drankjes als een echte bartender

Bij elke cocktail hoort een fancy glas. Zo zorg je voor een special touch. Voorts hou je best de dranken op voorhand goed fris in de koelkast en voorzie je ook flink wat ijsblokjes. De cocktails en de garnering om je drankje af te maken, voorzien wij!

Maak het lekker gezellig

Gebruik een leuk tafelkleed, originele plankjes, kommen en schaaltjes, mooie servetten, alles erop en eraan. Vergeet ook zeker geen gezellige kaarsjes aan te steken.

Turn up the mood

Kies zorgvuldig de juiste achtergrondmuziek die voor de perfecte mood zorgt. Chill, maar vrolijk. Niet te luid, niet te zacht. Om je op weg te helpen hebben we een playlist uitgezocht op Spotify, al is je eigen muzieksmaak ook altijd een goede keuze: spotify:playlist:5wjdhIribplMQVPYgOg0NS

Netflix and ….

Last but not least, om de gezellige avond af te sluiten kan je kiezen voor een leuke film. Afhankelijk van jouw ‘apero partner’ kan je het genre zelf bepalen. We hebben tien films uitgezocht op Netflix in verschillende genres die de perfecte afsluiter zijn van jouw apéro:

  1. Focus (romance – crime)
  2. War Dogs (dark – comedy – crime)
  3. Takers (action – thriller)
  4. The Nice Guys (action – comedy)
  5. The Polka King (biography – comedy)
  6. A Futile Stupid Gesture (biography – comedy)
  7. Invention of Lying (romance – comedy)
  8. The Bucket List (drama – comedy)
  9. Game Night (action – comedy)
  10. The Cobbler (fantasy – drama – comedy)

Mix en match al bovenstaande tips met een paar heerlijke cocktails en yummy fingerfood, goed gezelschap et voila, beleef de perfecte apéro night. Cheers!

Nog meer zin gekregen in lekkere aperos? Al onze cocktails worden gratis thuis geleverd. Ontdek ze nu in onze webshop!

 

Translate »