Het is onze Alchemist missie om

De cocktailwereld voor iedereen, altijd en overal toegankelijk maken.

Ons verhaal: van studenten naar Alchemisten

Het Alchemist verhaal start drie jaar geleden achter de schoolbanken. Als afstudeerproject scoorde het doe-het-zelf cocktailconcept enorme punten, maar vooral de nood aan toegankelijke kwalitatieve cocktails werd duidelijk.

Het resultaat werd een doe-het-zelf cocktailpakket dat alle ingrediënten en tools bevat om zelf heel snel en makkelijk, kwalitatieve cocktails te creëren en te delen. Dankzij een mix van lokale, verse producten, unieke recepten met een trendy design was het concept een echte vernieuwing in de doe-het-zelf cocktailwereld.

Na samenwerkingen met meer dan 50 retailers en tientallen bedrijven, zetten we in de befaamde coronazomer van 2020 de officiële stap van studenten, naar full-time ondernemers.

We gingen verder op onze missie en lanceerden in augustus 2020 een gloednieuw concept: Alchemist Bottled Cocktails. Een ready-to-drink concept gebaseerd op onze drie belangrijke pijlers: lokaal & vers, unieke recepten en een trendy design.

Dankzij beide concepten zijn we uitgegroeid tot een full service cocktailstudio dat de cocktailwereld voor zowel consumenten, horecazaken, retailers en bedrijven toegankelijk maken.

Ontmoet het Alchemist team

één voor één unieke persoonlijkheden met een voorliefde voor cocktails, design en de bon vivant lifestyle.

Brian De Herdt

Chief Alchemist

Digital native met een passie voor cocktails, ondernemerschap en voetbal.

Mark Masz

co-Chief Alchemist

Bon vivant met een passie voor het conceptualiseren van visies.

You?

Join de Alchemist club

Ontdek alle vacatures via onderstaande knop!

Meet us for a drink.

We bekijken met veel plezier de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking.

Contacteer onsContacteer ons